Puutarhavastaava

Espoo, Laajalahti
Viimeinen hakupäivämäärä 2021-11-28

Haemme puutarhavastaavaa Espoon Laajalahden tavarataloon


Osastonhoitajana vastaat puutarhaosaston tuotteiden tilauksista, esillepanoista, asiantuntevasta asiakaspalvelusta ja myynnistä.  Tehtävässä menestyminen edellyttää vankkaa puutarhatuotteiden ja sesonkituotteiden tuntemusta sekä halua oppia uutta. Lisäksi myynti- ja asiakaspalvelutaidot ovat vahvuuksiasi.

Puutarhavastaavan tehtävät:

 • vastaat puutarhaosaston tuotteiden tilauksista
 • asetat asiakkaan ja myynnin aina etusijalle sekä autat saavuttamaan ja ylittämään asetetut myynti- ja kannattavuustavoitteet
 • työskentelet tehokkaasti kassalla, esillepano-, hinnoittelu- ja varastotehtävissä
 • ylläpidät aktiivisesti järjestystä ja siisteyttä

Tehtävässä tarvitset

Odotamme hakijalta reipasta palveluasennetta, oma-aloitteisuutta ja halua kehittyä puutarhavastaavan työssä. Olet positiivinen tiimipelaaja, jolle asiakaspalvelu on intohimo. Sinulla on puutarhaosaamista, vähittäiskaupan tuntemusta ja kykenet työskentelemään nopeastikin muuttuvissa tilanteissa. Trukilla ajotaito katsotaan eduksi. Saat perehdytyksen tehtävääsi sekä tuen työllesi. Rustan työntekijän tärkein ominaisuus on kuitenkin oikea asenne!

Tarjoamme

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja sopimustunteja on keskimäärin 30h/viikko. Edellytämme mahdollisuutta työskennellä erimittaisissa työvuoroissa kaikkina viikonpäivinä. Palkkaus on kaupan TES:n mukainen. Perehdytämme kaikki työntekijät huolellisesti työtehtäviin. Työsuhteen aikana on mahdollisuus myös suorittaa Liiketoiminnan ammattitutkinto oppisopimuskoulutuksena.

Arvomme

Rustan arvot ovat Yksinkertaisuus, Rohkeus, Sitoutuminen ja Yhdessä. Rustan arvot toimivat tärkeänä ohjenuorana päivittäisessä työskentelyssä. Arvojemme avulla voimme jatkaa kasvua menettämättä joustavuutta, fokusta tai alkuperäisiä juuriamme.


Hae nyt

Olisiko tämä toimenkuva sinulle sopiva? Jätä hakemuksesi 28.11.2021 mennessä. Myymäläpäällikkö Johanna Iitti (johanna.iitti@rusta.com) antaa tarvittaessa lisätietoja paikasta.

Rusta on vähittäiskauppaketju, joka tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman käytännöllisiä ja muodikkaita kodin ja vapaa-ajan tuotteita parhaimpaan hintaan. Haluamme asiakkaidemme tuntea itsensä tervetulleiksi, inspiroitua ja nauttia meillä käydessään. Rusta helpottaa ihmisiä ostamaan laadukkaita tuotteita parhaimpaan hintaan. Ensimmäinen tavaratalo avattiin vuonna 1986 ja tällä hetkellä Rustalla on yli 180 myymälää Ruotsissa, Norjassa, Saksassa ja Suomessa.

Yhteyshenkilö

Johanna Iitti

johanna.iitti@rusta.com

Kiitos hakemuksestasi! Hakemuksen lähettäminen epäonnistui, yritä uudelleen Hae nopeasti ja helposti

Anna etunimesi.
Anna sukunimesi.
Anna kelvollinen sähköpostiosoite.
Pudota kuva tänne tai klikkaa
010
Ole hyvä ja vastaa.
Ole hyvä ja vastaa.
Ole hyvä ja vastaa.
Pudota asiakirjat tänne tai klikkaa
Lähetä vähintään yksi asiakirja (esim. CV, kirje, arvosanat)
  Liitteet eivät saa ylittää 10 MB
  Lähetä asiakirjat PDF-tai Word-formaatissa.
  Ole hyvä ja hyväksy tietosuojakäytäntö.

   

  5 %