Myymäläpäällikkö

Kotka
Viimeinen hakupäivämäärä: 2022-05-29

Haemme Myymäläpäällikköä Kotkan uuteen tavarataloon


Avaamme syksyllä Rusta-tavaratalon Kotkaan. Myymäläpäällikön tärkein tehtävä on vastata päivittäin hyvin toteutetusta ja hoidetusta myymälästä, jossa on positiivinen ja avulias henkilökunta. Voit olla etsimämme henkilö, jos motivoidut arjen haasteista, ja intohimosi on vähittäiskaupan mielenkiintoiset mahdollisuudet. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja tehtävä alkaa 29.8.2022 perehdytysjaksolla.

Myymäläpäällikkönä vastaat koko myymälän toiminnasta. Vastuullasi on toiminnan suunnittelu ja organisointi, myynnin työvuorosuunnittelu, myymälän myynti ja kannattavuus, konseptin mukainen toiminta, sekä henkilöstön johtaminen ja innostaminen. Osallistut myymälätyöskentelyyn ja toimit esimerkkinä asiakaskokemuksen luomisessa. Kaikessa tekemisessäsi näkyy halu kehittää myyntiä ja kannattavuutta. Kustannustietoisuus, tehokkuus ja tuloshakuisuus ovat tavaratalon toiminnan selkeät kulmakivet. 

Tehtävässä tarvitset: 

 • usean vuoden esimieskokemusta kaupan alalta 
 • kokemusta henkilöstö- ja budjetointivastuusta 
 • tunnuslukujen ymmärrystä ja myyntihenkisyyttä 
 • kokemusta vahvasta konseptityöskentelystä 
 • kokemusta työsuhde- ja työturvallisuusasioista  
 • hyvät vuorovaikutus- ja organisointitaidot 
 • kyky innostaa ja asettaa tavoitteita henkilöstölle 
 • asiakaslähtöistä ajattelu- ja toimintatapaa  

Arvomme

Rustan arvot ovat Yksinkertaisuus, Rohkeus, Sitoutuminen ja Yhdessä. Rustan arvot toimivat tärkeänä ohjenuorana päivittäisessä työskentelyssä. Arvojemme avulla voimme jatkaa kasvua menettämättä joustavuutta, fokusta tai alkuperäisiä juuriamme.

Hae nyt

Olisiko tämä toimenkuva sinulle sopiva? Jätä hakemuksesi 29.5.2022 mennessä järjestelmään. Aluepäällikkö Mika Lappalainen (mika.lappalainen@rusta.com) antaa tarvittaessa lisätietoja paikasta.


Rusta on vähittäiskauppaketju, joka tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman käytännöllisiä ja muodikkaita kodin ja vapaa-ajan tuotteita parhaimpaan hintaan. Haluamme asiakkaidemme tuntea itsensä tervetulleiksi, inspiroitua ja nauttia meillä käydessään. Rusta helpottaa ihmisiä ostamaan laadukkaita tuotteita parhaimpaan hintaan. Ensimmäinen tavaratalo avattiin vuonna 1986 ja tällä hetkellä Rustalla on yli 180 myymälää Ruotsissa, Norjassa, Saksassa ja Suomessa.

Yhteyshenkilö

Mika Lappalainen

mika.lappalainen@rusta.com

Kiitos hakemuksestasi! Hakemuksen lähettäminen epäonnistui, yritä uudelleen Hae nopeasti ja helposti

Anna etunimesi.
Anna sukunimesi.
Anna kelvollinen sähköpostiosoite.
Pudota kuva tänne tai klikkaa
010
Ole hyvä ja vastaa.
Ole hyvä ja vastaa.
Ole hyvä ja vastaa.
Ole hyvä ja vastaa.
Pudota asiakirjat tänne tai klikkaa
Lähetä vähintään yksi asiakirja (esim. CV, kirje, arvosanat)
  Liitteet eivät saa ylittää 10 MB
  Lähetä asiakirjat PDF-tai Word-formaatissa.
  Ole hyvä ja hyväksy tietosuojakäytäntö.

   

  5 %