Myyjä varastovastuulla

Kirkkonummi
Viimeinen hakupäivämäärä: 2023-03-29

Haemme varastovastaavaa Kirkkonummen tavarataloon


Varastovastaava vastaa varaston toiminnasta, järjestyksestä ja siisteydestä. Odotamme hakijalta reipasta palveluasennetta ja oma-aloitteisuutta. Työskentely Rusta-tavaratalossa on vauhdikasta, vaihtelevaa ja hauskaa. Kaikki työpäivät ovat erilaisia! Työskentelet erilaisten tehtävien parissa ja kannat vastuusi joka päivä.

Tärkeimmät tehtävät ovat: 

 • suunnitella viikon tavaravastaanoton 
 • informoida muuta henkilökuntaa logistiikkaan ja tilauksiin liittyvissä asioissa 
 • saada kuorma nopeasti purettua ja tehokkaasti myymälän puolelle
 • asettaa asiakkaan ja myynnin aina etusijalle sekä auttaa saavuttamaan ja ylittämään asetetut myynti- ja kannattavuustavoitteet
 • työskennellä tehokkaasti kassalla, esillepano- ja hinnoittelutehtävissä
 • huolehtia siitä, että varasto on aina mahdollisimman tyhjä ja siisti ja noudattaa työturvallisuutta 
 • ylläpitää aktiivisesti järjestystä ja siisteyttä koko myymälässä

Olet positiivinen tiimipelaaja, jolla on kokemusta kaupan alan töistä. Työtunteja on keskimäärin 30 h/viikko ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Edellytämme mahdollisuutta työskennellä erimittaisissa työvuoroissa kaikkina viikonpäivinä kaupan aukioloaikana, mutta pääsääntöisesti työvuorosi ovat aamupainotteisia. Trukkiosaaminen katsotaan eduksi. Saat perehdytyksen tehtävääsi sekä tuen työllesi. Palkkaus on kaupan TES:n mukainen. 

Arvomme

Rustan arvot ovat Yksinkertaisuus, Rohkeus, Sitoutuminen ja Yhdessä. Rustan arvot toimivat tärkeänä ohjenuorana päivittäisessä työskentelyssä. Arvojemme avulla voimme jatkaa kasvua menettämättä joustavuutta, fokusta tai alkuperäisiä juuriamme.

Hae nyt

Olisiko tämä toimenkuva sinulle sopiva? Jätä hakemuksesi 29.3.2023 mennessä järjestelmään. Myymäläpäällikkö Susanne Zachari (susanne.zachari@rusta.com) antaa tarvittaessa lisätietoja.

Rusta on vähittäiskauppaketju, joka tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman käytännöllisiä ja muodikkaita kodin, vapaa-ajan ja puutarh tuotteita. Haluamme asiakkaidemme tuntevan itsensä tervetulleiksi, inspiroituvan ja nauttivan meillä käydessään. Rusta tekee mahdolliseksi ostaa laadukkaita tuotteita parhaimpaan hintaan. Ensimmäinen tavaratalo avattiin vuonna 1986. Tällä hetkellä Rustalla on yli 190 myymälää Ruotsissa, Norjassa, Saksassa ja Suomessa.

Yhteyshenkilö

Susanne Zachari

Susanne.Zachari@rusta.com

Kiitos hakemuksestasi! Hakemuksen lähettäminen epäonnistui, yritä uudelleen Hae nopeasti ja helposti

Anna etunimesi.
Anna sukunimesi.
Anna kelvollinen sähköpostiosoite.
Pudota kuva tänne tai klikkaa
Ole hyvä ja vastaa.
Ole hyvä ja vastaa.
Ole hyvä ja vastaa.
Click here to upload your document
Lähetä vähintään yksi asiakirja (esim. CV, kirje, arvosanat)
   Liitteet eivät saa ylittää 50 MB
   Lähetä asiakirjat PDF-tai Word-formaatissa.
   Ole hyvä ja hyväksy tietosuojakäytäntö.

    

   5 %