Myyjä puutarhavastuulla

Espoo, Finnoo
Viimeinen hakupäivämäärä: 2024-06-20

Haemme myyjää puutarhavastuulla Espoon Finnoon tavarataloon


Puutarhavastaavana vastaat puutarhaosaston tuotteiden tilauksista, esillepanoista, asiantuntevasta asiakaspalvelusta ja myynnistä.  Tehtävässä menestyminen edellyttää vankkaa puutarhatuotteiden ja sesonkituotteiden tuntemusta sekä halua oppia uutta. Lisäksi myynti- ja asiakaspalvelutaidot ovat vahvuuksiasi.

Puutarhavastaavan tehtävät:

 • vastaat puutarhaosaston tuotteiden tilauksista
 • asetat asiakkaan ja myynnin aina etusijalle sekä autat saavuttamaan ja ylittämään asetetut myynti- ja kannattavuustavoitteet
 • työskentelet tehokkaasti kassalla, esillepano-, hinnoittelu- ja varastotehtävissä
 • ylläpidät aktiivisesti järjestystä ja siisteyttä

Tehtävässä tarvitset

Odotamme hakijalta reipasta palveluasennetta, oma-aloitteisuutta ja halua kehittyä puutarhavastaavan työssä. Olet positiivinen tiimipelaaja, jolle asiakaspalvelu on intohimo. Sinulla on puutarhaosaamista, vähittäiskaupan tuntemusta ja kykenet työskentelemään nopeastikin muuttuvissa tilanteissa. Trukilla ajotaito katsotaan eduksi. Saat perehdytyksen tehtävääsi sekä tuen työllesi. Rustan työntekijän tärkein ominaisuus on kuitenkin oikea asenne!

Tarjoamme

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva, aloitus sopimuksen mukaan ja sopimustunteja on keskimäärin 30 h/viikko. Edellytämme mahdollisuutta työskennellä erimittaisissa työvuoroissa kaikkina viikonpäivinä. Palkkaus on kaupan TES:n mukainen. Perehdytämme kaikki työntekijät huolellisesti työtehtäviin.

Arvomme

Rustan arvot ovat Yksinkertaisuus, Rohkeus, Sitoutuminen ja Yhdessä. Rustan arvot toimivat tärkeänä ohjenuorana päivittäisessä työskentelyssä. Arvojemme avulla voimme jatkaa kasvua menettämättä joustavuutta, fokusta tai alkuperäisiä juuriamme.


Hae nyt

Olisiko tämä toimenkuva sinulle sopiva? Jätä hakemuksesi 20.6.2024 mennessä. Myymäläpäällikkö Susanne Zachari (etunimi.sukunimi@rusta.com) antaa tarvittaessa lisätietoja paikasta.


Rusta on vähittäiskauppaketju, joka tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman käytännöllisiä ja muodikkaita kodin, vapaa-ajan ja puutarhan tuotteita. Haluamme asiakkaidemme tuntevan itsensä tervetulleiksi, inspiroituvan ja nauttivan meillä käydessään. Rusta tekee mahdolliseksi ostaa laadukkaita tuotteita parhaimpaan hintaan. Ensimmäinen tavaratalo avattiin vuonna 1986. Tällä hetkellä Rustalla on jo yli 200 myymälää Ruotsissa, Norjassa, Saksassa ja Suomessa.

Yhteyshenkilö

Susanne Zachari

Susanne.Zachari@rusta.com

Kiitos hakemuksestasi! Hakemuksen lähettäminen epäonnistui, yritä uudelleen Hae nopeasti ja helposti

Anna etunimesi.
Anna sukunimesi.
Anna kelvollinen sähköpostiosoite.
Pudota kuva tänne tai klikkaa
010
Ole hyvä ja vastaa.
Ole hyvä ja vastaa.
Ole hyvä ja vastaa.
Click here to upload your document
Lähetä vähintään yksi asiakirja (esim. CV, kirje, arvosanat)
   Liitteet eivät saa ylittää 50 MB
   Lähetä asiakirjat PDF-tai Word-formaatissa.
   Ole hyvä ja hyväksy tietosuojakäytäntö.

    

   5 %