Varastonhoitaja

Espoo, Espoon keskus
Viimeinen hakupäivämäärä 2021-05-09

Haemme varastonhoitajaa Espoon keskuksen tavarataloon

Varastonhoitaja vastaa varaston toiminnasta, järjestyksestä ja siisteydestä. Odotamme hakijalta reipasta palveluasennetta ja oma-aloitteisuutta. Työskentely Rusta-tavaratalossa on vauhdikasta, vaihtelevaa ja hauskaa. Kaikki työpäivät ovat erilaisia! Työskentelet erilaisten tehtävien parissa ja kannat vastuusi joka päivä.

Tärkeimmät tehtävät ovat: 

 • suunnitella viikon tavaravastaanoton 
 • informoida osastonhoitajia ja muuta henkilökuntaa logistiikkaan ja tilauksiin liittyvissä asioissa 
 • saada kuorma nopeasti purettua ja tehokkaasti myymälän puolelle
 • huolehtia siitä, että varasto on aina mahdollisimman tyhjä ja siisti ja noudattaa työturvallisuutta 

Sinulta löytyy trukkikortti. Olet positiivinen tiimipelaaja, jolla on kokemusta kaupan alan töistä. Työtunteja on keskimäärin 37,5 h/viikko, työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja tehtävä alkaa 1.7.2021. Edellytämme mahdollisuutta työskennellä erimittaisissa työvuoroissa kaikkina viikonpäivinä kaupan aukioloaikana, mutta pääsääntöisesti työvuorosi ovat aamupainotteisia. Saat perehdytyksen tehtävääsi sekä tuen työllesi. Palkkaus on kaupan TES:n mukainen. 

Arvomme

Rustan arvot ovat Yksinkertaisuus, Rohkeus, Sitoutuminen ja Yhdessä. Rustan arvot toimivat tärkeänä ohjenuorana päivittäisessä työskentelyssä. Arvojemme avulla voimme jatkaa kasvua menettämättä joustavuutta, fokusta tai alkuperäisiä juuriamme.

Hae nyt

Olisiko tämä toimenkuva sinulle sopiva? Jätä hakemuksesi 9.5.2021 mennessä järjestelmään. Myymäläpäällikkö Juho Isohanni (juho.isohanni@rusta.com) antaa tarvittaessa lisätietoja paikasta.

Rusta on vähittäiskauppaketju, joka tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman käytännöllisiä ja muodikkaita kodin ja vapaa-ajan tuotteita parhaimpaan hintaan. Haluamme asiakkaidemme tuntea itsensä tervetulleiksi, inspiroitua ja nauttia meillä käydessään. Rusta helpottaa ihmisiä ostamaan laadukkaita tuotteita parhaimpaan hintaan. Ensimmäinen tavaratalo avattiin vuonna 1986 ja tällä hetkellä Rustalla on yli 170 myymälää Ruotsissa, Norjassa, Saksassa ja Suomessa.

Yhteyshenkilö

Juho Isohanni

juho.isohanni@rusta.com

Kiitos hakemuksestasi! Hakemuksen lähettäminen epäonnistui, yritä uudelleen Hae nopeasti ja helposti

Anna etunimesi.
Anna sukunimesi.
Anna kelvollinen sähköpostiosoite.
Pudota kuva tänne tai klikkaa
Ole hyvä ja vastaa.
Ole hyvä ja vastaa.
Ole hyvä ja vastaa.
Pudota asiakirjat tänne tai klikkaa
Lähetä vähintään yksi asiakirja (esim. CV, kirje, arvosanat)
  Liitteet eivät saa ylittää 10 MB
  Lähetä asiakirjat PDF-tai Word-formaatissa.
  Ole hyvä ja hyväksy tietosuojakäytäntö.

   

  5 %